Wie is Guido Bosland

Fotograferen doe ik sinds ik 12 was. eerst met een inklik camera en later met een iets betere Olympus die ik in mijn diensttijd gekocht had. 

Bij het begin van het ” digitale tijdperk” heb ik een Sony P1 aangeschaft inclusief onderwaterhuis en zo kon ik twee hobby’s, duiken en fotograferen combineren. in 2010 heb ik de basis opleiding aan de fotoacademie in Amsterdam gedaan en vervolgens heb ik in deeltijd de opleiding aan de fotovakschool gedaan waar ik in 2013 afstudeerde.

Mijn passie is mensenfotografie dit kunnen portretten zijn maar ook sporters of gewoon mensen op straat. Ik werk voornamelijk project gericht, de afgelopen 5 jaar hebben 2 thema’s een belangrijke plek ingenomen. Jaarlijks doe ik een project met dansers die ik op uiteenlopende plekken fotografeer en sinds 2013 ben ik een van de vaste fotografen voor de stichting Alpe d’ HuZes. 

Wil je mijn werk zien bezoek dan zeker mijn portfoliopagina’s en wil je nog meer weten of heb je een leuk thema om een keer samen uit te werken vul dan het contactformulier in.

 

Groet,

 

Guido Bosland